Sunday, 9 June 2013

MInyak Ikat Kasih..


Nama Produk: Minyak Ikat Kasih
Harga: RM 65 sebotol

Minyak Ikat Kasih mampu membantu sang pria untuk lebih PERKASA...

Formula dari IKAN BELACAK, dicampur dengan DOB ( BIAWAK PADANG PASIR) DAN BAHAN-BAHAN HERBA TRADISIONAL MELAYU LAMA.MINYAK IKAT KASEH DIGUNAKAN UNTUK MEMBESARKAN DAN MENGUATKAN ZAKAR LELAKI.

Dibawah testis ( buah zakar ) ADA LUBANG yang kami panggil lubang cincin. dimana disitu adalah centre kekuatan tenaga batin atau zakar suami.URUTKAN DENGAN MENARIK KELUAR URAT2 DARI LUBANG CINCIN SETERUSNYA HINGGA KEHUJUNG ZAKAR DGN MENGGUNAKAN MINYAK IKAT KASEH.

SEMINGGU PERTAMA KETIKA AMALAN URUTAN ITU DILAKUKAN " ORANG LELAKI PON MENANGIS SBB SAKIT BAGI YANG ADA MASALAH LEMAH TENAGA BATIN"

TINDAK BALAS POSITIF SELEPAS SEMINGGU ATAU 2 KE 3 HARI..ALIRAN DARAH DIZAKAR N BUAH ZAKAR AKAN TERASA BERDENYUT2.INI MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT DAN BERTENAGA.

More tips utk lelaki: nak ehem2 boleh sapukan sedikit minyak ikat kasih dan urutkan pada bebed. perfomance anda tidak mengecewakan insyaallah... nak mesra lagi..minTak isteri tolong urutkan ye...

dan yg best lagi tentang MIK ni ianya juga blh digunakan oleh wanita utk mengebus n menegangkan breast dan memperbanyakkkan susu bagi ibu22 yg BF.....

JADI JIMAT 2 IN 1.......

No comments:

Post a Comment