Saturday, 8 June 2013

Masker Vagina


Miss V anda MENGGELEBER, HITAM, GATAL & LONGGAR selepas dah beranak pinak???

TIPS NAK PAKAI MASKER VAGINA BAGI YANG DAH BERKAHWIN
-
-
-
-

1) LEPAS MANDI SEBELUM PEGI KERJA....SAPUKAN MV PADA PERMUKAAN FARAJ ANTARA 2 BIBIR

2) SAPUKAN JUGA PADA BUKIT KECIL YG SENSITIF AGAR BUKIT KECIL YG LAYU ITU AKAN SEGAR BUGAR SEPERTI ANAK DARA...(BIJI KELENTIT)

3) SAPUKAN JUGA DICELAH CABANG PAHA SUPAYA WARNA HITAM DI CELAHAN ITU AKAN MAKIN PUDAR

4) AKHIR SEKALI OLESKAN DENGAN JARI TENGAH MASUKKAN SEPARUH JARI KE DALAM LUBANG FARAJ..pusing2kan jari anda... aarr yg ni la baru nk rasa ketat..kalau setakat sapu saja tak jadi puan-puan sayang oiii...(umpama makan dgn ambik bau ler beza tak?...beza kan?)

1001 KEGUNAAN MASKER VAGINA

SELAIN DRPD MEGECILKAN LUBANG MISS V DAN MENGAWET MUDAKAN MISS V KITA...MASKER INI JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI BERIKUT :

Ada antara kita pompuan ni,ketiak dia hitam.puncanya lama sgt pakai deodorant. Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yg bertepek xmau jatuh. Nak hilangkan senang je. Sental je dengan masker vagina tu putih berseri mcm rendam klorox uolss!!!

Tempat miss v tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah & PINKISH.

Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yg gatal2...seperti ruam & geli gata...(sumpah puntianak org dolu2 kata). Ada juga yg gunakannya tuk kecutkan jerawat.

Bukan sekadar MASKER VAGINA...tapi segala powder...+ boleh rapatkan bibir fajar+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj+ boleh serap keluar keputihan+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj+ menyamankan faraj+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain+ boleh jadi pengganti deodorant+ merawat buasir+ merawat luka kecil

Kuantiti : 5 GramHarga : RM25 (Tidak termasuk postage)

No comments:

Post a Comment