Wednesday, 26 June 2013

Minggu Hectic!!


Assalammualaikum..

Takde pape nak diupdate.. Aku busy sangat lately ni.. Nak ada kolokium, hantar paper nak publish.. dengan segala format baru.. aduhhh.. runsing kepala.. takpela, tak sabar nak tunggu next week utk rehat sekejab sebelum berjuang balik utk siapkan tesis..

Kepada yang dah abis degree, tahniah!! Semuga selepas ni anda lebih bijak mengorak langkah ke alam pekerjaan~..

Toodles!!

P/s: Sapa2 nak order Produk Jamu Susuk Dara, boleh lah Msj2 ye..0172469822 :-)

2 comments:

  1. huhu tak apa, bkl rehat juga kan. :)

    ReplyDelete
  2. Huhu..itulah.. tak sabarnyeeeee~ ;-D

    ReplyDelete